Tvrtka TABAKplast d.o.o. Tomislavgrad lansirala je na tržištu novi proizvod, a radi se o PP-B cijevi za kućnu kanalizaciju koji je nastao naporima i ulaganjem u tehnologiju izrade.

“Kombinacijom različitih sirovina napravili smo visoko kvalitetan proizvod uz nisku cijenu. PP-B cijev je za samo dva mjeseca naišla na veliko interesiranje i odobravanje kupaca, tako da su nam  u tom periodu prihod i potražnja imali značajan porast, kao i povećanje broja kupaca”, priča  Ivan Tabak, predstavnik firme, napominjući da su visoka kvaliteta i niska cijena bili jamac uspjeha navedenog proizvoda.

“Od samog pokretanja proizvodnje naši partneri su bili mali kupci, tu i tamo koji veći ili eventualno javna nabavka. Rasli smo zajedno i zajedno prolazili kroz teža i lakša razdoblja. Osluškujući želje i potrebe naših kupaca radili smo kućnu kanalizaciju od PVC-a koja je prisutna u preko 200 različitih maloprodaja diljem BiH”, ističe on.

Podsjeća da su nakon kupovine firme KEMOPLAST d.o.o u stečaju na tržištu čitave regije plasirali i proizvod “KEMOPLASThome” troslojnu polipropilensku cijev za koju se već sada može reći da je rame uz rame vodećim brendovima iz tog područja.

“Visoka kvaliteta, uz visoku cijenu bio je pun pogodak kod ino kupaca i nekih domaćih, dok kod nekih, koji traže kvalitetan proizvod za nisku cijenu, nije naišlo na potporu”, poručuje Tabak.