Naša priča

Obitelj Tabak  svoju je poslovnu priču započela prije gotovo 12  godina osnovavši trgovačko poduzeće koje nedugo zatim prerasta u proizvodno poduzeće i tako pronalazi  svoje mjesto u BiH te u cijeloj regiji .

Naša priča počinje u podrumu obiteljske kuće 2009. godine. U improviziranom  prostoru smještena je naša prva linija za proizvodnju PVC cijevi, od koje sve i počinje . Padovima i usponima na tržištu, učenjem iz vlastitih grešaka, smjelo idemo naprijed. Osnivamo obiteljsko poduzeće TABAK plast d.o.o i u industrijskoj zoni Vučilov Brig u Tomislavgradu   2011. godine gradimo tvornicu na 1700 m2 zatvorenog prostora i 15 000 m2 otvorenog skladišnog prostora  te u isto vrijeme ulažemo u još dvije proizvodne linije .

Od početka do danas, kompletni resursi su se ulagali u objekte, proizvodne linije i proširenje asortimana, što nas danas čini izdvojenim značajnim  proizvođačem  proizvoda od plastike, kako širinom asortimana tako  kapacitetom i širinom tržišta .

 

Ulaganjima i zajedničkim naporima obitelji i uposlenika danas se možemo pohvaliti  tvornicom koja ima 13 proizvodnih linija, vlastiti reciklažni pogon, te objekte površine  3100 m2 sa skladišnim prostorom od 20 000,00 m2 .

Proizvodnja

Preorjentacijom na proizvodnju  TABAKplast d.o.o zauzima značajan udio na domaćem i regionalnom tržištu kad su u pitanju proizvodi iz njihovog proizvodnog asortimana  a to su:

Ulaganja

Uz rast na domaćem tržištu, kupovinom pogona poznatog hrvatskog proizvođača KEMOPLAST d.d. iz Zadra, 2016 god.,TABAKplast d.o.o postaje najkompletniji proizvođač proizvoda PP-HT kućne kanalizacije u čitavoj regiji sa preko 200 različitih proizvoda iz spomenutih područja . Uz tehnologiju preuzimamo i brend, zbog čega proizvodi iz tog područja nose naziv  KEMOPLASThome  koji je trenutno najzastupljeniji na hrvatskom i slovenskom tržištu.

Proširenjem asortimana povećana je prodaja postojećih proizvoda TABAKplast –a od čega posebno izdvajamo porast prodaje PEHD cijevi za navodnjavanje s čim smo izvan konkurencije u BiH i šire.

Svakodnevnim „ažuriranjem“  proizvodnje svake godine je ulagano u procese, manju opremu,  alate i sve ostalo što proizvodnju čini  konkurentnijom.

Osluškujući tržište i njegovu potražnju u 2019. godini  izvršena su značajna ulaganja u opremu . Kupljena je linija za proizvodnju dvoslojnih  korugiranih i drenažnih cijevi i linija za granuliranje  što je omogućilo TABAKplast – u  da zaokruži  svoj proces; od proizvodnje granulata za vlastite potrebe do gotovog  proizvoda.

2020. godine nastavljamo s ulaganjima u opremu. 

TABAKplast d.o.o preuzima proizvodnju  cijevi od slovenskog  proizvođača APLAST koji je u vlasništvu renomirane trgovačke kuće ZAGOŽEN d.o.o. Preuzimanjem proizvodnje PVC I HD drenažnih cijevi  od APLAST  preuzimamo i tržište Slovenije i Italije.

Vrijednosti

Obratite nam se s povjerenjem u našu stručnost i profesionalnost. Vjerujemo da se pozitivnim stavom grade kvalitetni i dugoročni odnosi koji su temelj suradnje i timskoga rada, kako unutar organizacije, tako i sa svim partnerima. U radu smo usmjereni na rezultate i proaktivno tražimo mogućnosti kako bismo osigurali visoku razinu učinkovitosti i izvrsnosti koju naši partneri očekuju od nas.

Zašto odabrati nas

Misija

Detaljnom analizom stanja tržišta i osluškivanjem potreba kupaca, nastojimo zadržati fleksibilnost poslovanja prilagođavajući svoje programe zahtjevima tržišta, u cilju optimizacije poslovnih rezultata.
Ulaganjem u kvalitetu, kompletnost asortimana koja omogućuju kupcu da ima sve na jednom mjestu, brzom dostavom, formiramo mrežu zadovoljnih kupaca izgrađujući dugoročne odnose .

Vizija

Transparentnošću u poslovanju i otvorenim pristupom prema svim kupcima i dobavljačima, nastojimo formirati poslovno odgovornu i inspirativnu poduzetničku klimu.
Proaktivnim pristupom u radu nastojimo potaknuti svoje partnere na stvaranje dodane vrijednosti koja bi osigurala vrhunske tržišne rezultate.

Cilj

Stvoriti stimulativno okruženje i dugoročne prijateljske odnose sa svim partnerima što će nam zajedno omogućiti napredak i rast na tržištu

Dostava

TABAKplast je prisutan u skoro svim gradovima i mjestima regije , zbog čega smo u mogućnosti udovoljiti bilo kojim isporukama u najkraćem mogućem vremenu  .

Sve neredovne i posebne isporuke dogovaramo posebno.

Plaćanje

Dostupnost